mjedisi.com

Mjedisi.com është portali i parë online në shqip, dedikuar mjedisit në Kosovë. Ne do të përkujdesemi që të gjitha aktivitet mjedisore, informatat rreth mjedisit, zhvillimeve dhe mundësive për të kontribuar në mjedis t'ua sjellim këtu.

më shumë

EcoFriend

Mjedisi.com përfaqëson rrjetin EcoFriend në Kosovë. Të gjitha informacionet, lajmet dhe aktivitet e rrjetit EcoFriend do ti gjeni këtu.

më shumë

Mendo Gjelbër

Green Art Center - Prishtina (GAC) në bashkëpunim me shumë partner mjedisor ka dizajnuar këtë portal me qëllim që të ju mundësoj ju që të kontribuoni edhe ju për një mjedis më të pastër.

më shumë