Lokacionet Ecofriend

pin1

Mbeturinat e Riciklueshme - Letër - Plastikë - Alumin

pin3

Mbeturina medicinale

pin2

Mbeturina nga IT (elektronikë dhe IT)

pin4

Mbeturinat organike për kompostim