Shoqëria Civile

Green Art Center - Prishtina (GAC) është e hapur për bashkëpunim me të gjitha organizatat e shoqërisë civile në Kosovë. Për të përmbushur objektivat e saja, GAC, bashkëpunon shumë organizata të tjera vendore dhe ndërkombëtare.

Partneret
1 gac
6 kfos
2 ldik
7 tip
Lajmet e fundit ne Shoqeri Civile